Mi alapján válassz tanfolyamot?


Természetes, hogy nem csupán egy módszer létezik a kismedencei izmok, alhasi szervek karbantartására. Minden kezdeményezés, mely felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos törődnünk magunkkal ezen a rejtett területen is, üdvözlendő. A különbséget a hatékonyság jelenti, kinek melyik mód bizonyul alkalmazhatónak, beépíthetőnek a mindennapokba.

Ami a Kriston Intim Torna hatékonyságát biztosítja, az az aprólékos figyelem, mellyel a módszer megalkotója saját testének működése felé fordul. A módszer folyamatosan fejlődik, ahogy a megfigyelések sokasodnak. Minden mozzanat mögött tapasztalat, kipróbálás, kimunkálás rejlik, és minden mondat mögött gondoskodás, türelem. Átsüt a kreativitás, a fantáziadús hasonlatok ismét csak a jobb megértést segítik. Mivel a terület, melyet tornáztatunk, nem látható, tudatunkkal kell azt átfognunk, el kell képzelnünk, hogyan fogjuk elsajátítani a mozdulatokat, új érzeteket tudatosítunk, s kiépítjük a kapcsolatot olyan idegpályákon keresztül, melyeket eddig nem járattunk be. Ehhez segít bennünket a rengeteg hasonlat – képi, fantáziában létrejövő, és vizuális, azaz arccal, kézzel imitált.

A lényeg, hogy figyeljük magunkat, figyeljünk minden apró érzetet, moccanást és legyünk magunkkal elfogadóak – amelyik izmot dolgoztatjuk, az fejlődik, amelyet nem, csak az fejlődik visszafelé.

Ha úgy döntöttél, hogy gátizmaidat a KIT (Kriston Intim Torna) gyakorlatai segítségével szeretnéd karbantartani, Kriston Andrea honlapján az 'Ajánlott trénerek' menüpont alatt található listán ellenőrizheted, hogy a tréner, akihez jelentkeznél, valóban rendelkezik-e a legfrissebb információkkal is a módszerrel kapcsolatban. (Engem már az új nevemen, Kokenszki-Mike Katalinként találsz :-) )

A KIT folyamatosan fejlődik, a rendszeres továbbképzések biztosítják, hogy a módszer megalkotója, illetve a trénerek az újabb és újabb felfedezéseket, tapasztalatokat megoszthassák egymással, valamint azt is, hogy a trénerek egységes módszertan szerint ugyanazt adják át, bármelyikükhöz is fordulsz bizalommal.
eXTReMe Tracker